La investigadora i emprenedora Ángela Pérez, vicepresidenta de Life Science de Health in Code, ha passat a formar part del Patronat de ADEIT de la Universitat de València.
“Assumisc feliç el repte de contribuir a millorar la formació dels nostres estudiants i d’impulsar l’emprenedoria en la nostra Comunitat”, ha afirmat Ángela Pérez després de la seua incorporació al Patronat de la Fundació ADEIT. “Treballaré intensament a posar el meu coneixement i experiència al servei del Patronat”, ha assegurat.
Ángela Pérez passa a engrossir l’elenc de professionals que componen el grup de patrons electes de la Fundació. Fins ara, ADEIT comptava dins d’aquest apartat amb tres prestigiosos catedràtics de la Universitat de València: Javier Quesada, catedràtic d’Anàlisi Econòmica i investigador de l’IVIE; Ana LLUCH, catedràtica en Medicina i especialista en càncer de mama; i Alejandro Escribá, catedràtic del Departament de Direcció d’Empreses “Juan José Renau Piqueras”. “Per a mi és un honor formar part d’aquest més que selecte Grup de persones i entitats”, ha subratllat Ángela Pérez al mateix temps que s’ha mostrat “orgullosa” d’haver sigut seleccionada per a ocupar aquest lloc dins del Patronat de ADEIT.
“Assumisc feliç el repte de contribuir a millorar la formació dels nostres estudiants i impulsar l’emprenedoria en la nostra Comunitat”
Llicenciada en Ciències Biològiques per la Universitat de València, destaca per la seua emprenedoria en l’àmbit de la medicina genòmica. Amb només 23 anys va crear la seua primera empresa biotecnològica, a la qual van seguir moltes altres iniciatives empresarials, centrades en la genètica i la genòmica. Entre elles destaca IMEGEN, actualment part de Healt in Code, un dels laboratoris líders de genètica i genòmica a Europa, en el qual Ángela Pérez treballa en les noves propostes de valor per al grup.
En l’àmbit científic, a més del desenvolupament d’un gran nombre de projectes d’investigació, ha realitzat dues publicacions en la revista científica Nature.
Fruit de la seua carrera, ha sigut reconeguda amb el Premi Alumni Plus dels Premis Universitat-Societat del Consell Social de la Universitat de València en la vint-i-quatrena edició d’aquests premis.